Články o webhostingu a server hostingu

WebhostingServer hostingDoményOstatní

Dedikovaný server za ďábelskou cenu 666 Kč

Pro blížící se halloween jsme si pro vás v Coolhousingu připravili po čertovsku výkonný server za ďábelskou cenu 666 Kč na měsíc. Akce trvá pouze do vyprodání našich zásob.

Přistupujte ke svým serverům vzdáleně, bezpečně a zdarma

S příchodem epidemie Koronaviru (COVID-19), je kladen velký důraz na bezkontaktnost. V datovém centru Coolhousing poskytujeme jako součást služeb serverhousingu rackhousingu a dedikovaných serverů tzv. vzdálené služby (remote services). Přečtěte si, jaké výhody můžete využívat z pohodlí domova a zcela zdarma.

Nový rozměr dedikovaných serverů a služeb

Datové centrum Coolhousing přichází s novinkami v rámci dedikovaných serverů a serverových služeb. Jste připraveni?

Virtuální servery s SSD disky za 261 Kč

Datové centrum COOLHOUSING začátkem února aktualizovalo nabídku virtuálních serverů (VPS), ve které se nově nacházejí servery s rychlými SSD disky, jejichž cena startuje na pouhých 261 Kč/měsíčně a to včetně automatického zálohování 7 dní zpět a Anti-DDoS ochrany zdarma!

Cool letní zážitky s datovým centrem Coolhousing

Máte rádi rychlost? Chcete na vlastní kůži poznat co je rychlejší, jestli náš dedikovaný server nebo rudé Ferrari? Potřebujete neprůstřelnou obranu pro vaše servery? Naše Anti-DDoS ochrana je stejně nedobytná jako tank! Nebo potřebujete flexibilitu virtuálního serveru, díky níž se můžete ponořit do extravagantního virtuálního světa? To vše je možné si užít s cool letní akcí datového centra Coolhousing!

Virtuální servery 4smart.cz + Outsourcing projektů

Outsourcing znamená, že se o svoje virtuální servery a projekty nemusíte jako zákazník starat. 4smart.cz jako jediný poskytovatel virtuálních serverů nabízí svým zákazníkům služby outsourcingové externí spolupráce. Zajistíme pro Vás údržbu, ale i vývoj. Vše budete mít pod kontrolou Vy, my pro Vás pouze zhotovíme požadovanou činnost. Rovněž Vám nabízíme poradenství, tedy služby konzultanta, pokud plánujete nebo řešíte nějakou významnou fázi svého projektu.

Profesionální virtuální servery 4smart.cz

Projekt 4smart.cz nabízí profesionální služby v oblasti virtuálních serverů které doplňuje o předem připravená řešení – hotové instalace nejrůznějších prostředí pro nasazení webu, poštovní služby, VoIP komunikace, e-shopy, e-learning, apod. Naše služby lze nezávazně vyzkoušet jen za cenu registrace! Navštivte náš web na www.4smart.cz

ASPIFY.com spustilo nový ASP.NET webhosting na SSD discích

ASPIFY.com spustilo nový ASP.NET webhosting běžící výhradně na SSD discích s neomezeným diskovým prostorem. Neváhejte a vyzkoušejte si ASP.NET hosting na 14 dnů zcela zdarma!

Akce Zrychlujeme serverhousing je prodloužena do konce března!

Datové centrum Coolhousing prodlužuje svoji úspěšnou akci Zrychlujeme až do 31. března. Tudíž rychlost 1 Gbps pro vaše servery pořídíte za cenu 100 Mbps, a to na celý rok i déle! Užijte si rychlost v roce 2017!

Datové centrum Coolhousing posiluje

Český poskytovatel hostingových služeb Coolhousing v rámci zkvalitňovaní svých služeb a zvýšení výkonu v uplynulých měsících zásadně upgradoval svá elektrická zařízení. A další investice jsou již připraveny!

Adult Hosting – komu je určen, podle čeho vybírat ?

V dnešním článku si povíme něco o adult hostingu. Jak již ze samotného názvu vyplývá, tak jde o speciální hosting určený především pro náročné weby a stránky s erotickou tématikou. Asi si říkáte, „proč je zapotřebí tento speciální hosting ? “. Je to z více důvodů, ať jde o technickou nebo právní stránku věci.

Rack housing serverů nově i na druhé straně Vltavy v DC6.cz

DC6.cz je nové datacentrum se sídlem na Praze 6, které nabízí moderní způsob ukládání serverů. Je vybavené standardními technologiemi potřebnými pro housování zákaznických serverů a IT infrastruktury. Jeho výhodou je výjimečné postavení v západní části Prahy, kde představuje výhodné místo pro geografické služby nebo oddělené zálohy s krátkou dojezdovou vzdáleností z Prahy 5, 6 a 7. Kromě housingu technologií poskytuje DC6.cz i coworkingové prostory včetně zázemí pro prezentace a setkání.

Coolhousing má výprodej serverů: Ceny již od 640 měsíčně!

Nechcete či nemůžete investovat do pořízení vlastního serveru? Pronajměte si ho! V Coolhousingu teď za výprodejové ceny a se 100% garancí.

V únoru Greenhousing dubluje paměti i disky

Praha, 3. února 2015 – Společnost Greendata, s obchodní značkou Greenhousing, dnes představuje svou únorovou nabídku. Ta je určena všem, kteří hledají spolehlivé server-hostingové řešení a chtějí významně ušetřit. Únorová nabídka totiž přináší v konfiguraci dvojnásobek pamětí, stejně tak i dublovaní disků či dvojitou diskovou kapacitu. Rozšíření je plně zdarma a na dvanáct měsíců.

Novoroční nabídka Greenhousingu je zaměřená na serverhosting i rackhousing

Společnost Greendata, s obchodní značkou Greenhousing, představuje svou novoroční nabídku, která je určena všem, kteří hledají serverhostingové nebo rackhousingové služby. Kromě celkové úspory v ní zákazník nalezne ještě mimořádnou dvacetiprocentní slevu na první tři měsíce provozu, možnost opožděného startu o dva měsíce, smlouvu na dobu neurčitou a garanci vrácení peněz.

Výprodej v Coolhousingu: Server bez starostí za 800 Kč měsíčně!

V Coolhousingu začíná další kolo oblíbeného čištění skladu dedikovaných serverů. Za senzační ceny jsou v nabídce pronájmu fyzických serverů výprodejové sestavy, u nichž zákazník ukončil smlouvu či stornoval objednávku. Váhat se ale nevyplatí – zásoby se tenčí!

Coolhousing založil vlastní CSIRT a uchází se o členství ve sdružení FENIX

Společnost Coolhousing považuje síťovou bezpečnost za jeden z nejdůležitějších závazků každého poskytovatele internetových služeb. Významným krokem ke zvýšení bezpečnosti v autonomním systému Coolhousingu je zřízení vlastního CSIRT, tedy týmu Computer Security Incident Response Team registrovaného u evropské autority TF-CSIRT a zodpovědného za řešení bezpečnostních incidentů.

Coolhousing navyšuje zákazníkům zahraniční konektivitu

Konec léta je v Coolhousingu ve znamení zlepšování konektivity. Po zapojení do slovenského internetového uzlu SIX následuje další pecka z oblasti připojení do zahraničí: Coolhousing zprovoznil třetí tranzitní linku a všem zákazníkům automaticky navyšuje rychlost zahraničního připojení.

Náklady na servery: Držte ajťáky na uzdě

Zdají se vám náklady vaší společnosti na provoz serverových technologií příliš vysoké? Jste si jisti, že nemalé částky vynakládáte efektivně? Spočítejte si cenu v Coolhousingu!

Coolhousing se stává členem slovenského peeringového uzlu SIX

Společnost Coolhousing se 25. srpna 2014 stala členem slovenských peeringových uzlů SIX a SitelIX. Od nynějška bude většina spojení se Slovenskem vedena přímo do peeringových uzlů a nikoli prostřednictvím poskytovatelů zahraniční konektivity, jak tomu bylo doposud. Z pohledu zákazníků bude konektivita do slovenských uzlů postavena na roveň tuzemské konektivitě do NIX.CZ.

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet