Výprodej v Coolhousingu: Server bez starostí za 800 Kč měsíčně!

Datum: 21.10. 2014

V Coolhousingu začíná další kolo oblíbeného čištění skladu dedikovaných serverů. Za senzační ceny jsou v nabídce pronájmu fyzických serverů výprodejové sestavy, u nichž zákazník ukončil smlouvu či stornoval objednávku. Váhat se ale nevyplatí – zásoby se tenčí!

Zasluhuje si vaše aplikace plnohodnotný fyzický server, který si chcete sami spravovat, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat? Odpovědí na vaši poptávku je dedikovaný server – pronájem stroje včetně služby serverhousingu za měsíční poplatek. Nyní v Coolhousingu ve velkém podzimním výprodeji.

Potřeba dedikovaného serveru ještě neznamená potřebu nejnovějšího supermoderního stroje. Současné servery jsou natolik výkonné, že mnohé aplikace jednoduše špičkový hardware nevyužijí a bez problémů se spokojí se starším. Coolhousing letos navazuje na velmi úspěšný „výprodej“ použitých serverů, který před rokem nejen vyprázdnil sklady, ale dokonce znamenal nutnost ještě pár starších serverů sehnat.

Kostru nabídky výprodejových dedikovaných serverů tvoří servery, které se v minulosti nacházely v běžné nabídce dedikovaných serverů, ale které z různých důvodů zůstaly na skladě: Klienti zrušili objednávky, při vyřizování objednávky serveru u dodavatele došlo k nějaké chybě či projekt klienta, který byl na serveru provozován, neplánovaně skončil.

Coolhousing + SuperMicro + HP

V aktuálním sortimentu výprodejových serverů tak najdete nejen stroje krátkodobě používané, ale také zbrusu nové. Ani z používaných serverů však nemusíte mít strach. Před dalším pronájmem každý použitý server specialisté společnosti Coolhousing pečlivě vyčistí (fyzicky i softwarově), důkladně prohlédnou a zátěžovými testy otestují bezproblémovou funkčnost jednotlivých komponent. Těmto testům Coolhousing důvěřuje tak, že i k výprodejovým dedikovaným serverům nabízí bezplatný hardwarový servis po celou dobu čerpání služby stejně, jako je to běžné u nových strojů.

V letošní nabídce najdete hned dvě sestavy HP pod hranicí tisíce korun měsíčně. Serverhousing se sdílenou stomegabitovou konektivitou, zálohovaným napájením a non-stop přístupem do datového centra je samozřejmě v ceně! Server s procesorem Intel Core i3–3220, 8 GB RAM a jedním 500GB SATA pevným diskem můžete mít za 925 korun měsíčně. Dokonce až na 811 korun se podařilo stlačit cenu sestav s procesory AMD Athlon II X2 3,2 GHz, 4 GB RAM a opět jedním 500GB SATA diskem.

Na výkonnějším konci podzimního výprodeje najdete server Supermicro se čtyřjádrovým procesorem Intel Xeon E3–1220 doplněný 16 GB ECC RAM a dvěma terabajtovými SATA disky za 1280 korun nebo také čtyřjádro Intel Core i7–3770s se 16 GB RAM a dvěma 500GB SATA disky za 1351 korun měsíčně – tentokrát z dílny HP.

Neplaťte zbytečně víc,než musíte! S výběrem vhodného serveru vám rádi poradí specialisté na lince 775 310 970 nebo e-mailu info@coolhousing.net. Nabídku dedikovaných serverů společnosti Coolhousing najdete na https://www.coolhousing.net/…vane-servery. Výprodejová akce je časově omezena.

 

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet