Virtuální servery 4smart.cz + Outsourcing projektů

Datum: 16.05. 2017

Outsourcing znamená, že se o svoje virtuální servery a projekty nemusíte jako zákazník starat. 4smart.cz jako jediný poskytovatel virtuálních serverů nabízí svým zákazníkům služby outsourcingové externí spolupráce. Zajistíme pro Vás údržbu, ale i vývoj. Vše budete mít pod kontrolou Vy, my pro Vás pouze zhotovíme požadovanou činnost. Rovněž Vám nabízíme poradenství, tedy služby konzultanta, pokud plánujete nebo řešíte nějakou významnou fázi svého projektu.

V praxi po nás například můžete požadovat připravit VoIP telefonní ústřednu / callcentrum, připravit webový server, poštovní server, zajistit údržbu Vašeho stávajícího serveru, inspekci serveru v případě náznaků problémů. Dále nám můžete svěřit vývoj svých projektů, přitom svůj projekt budete mít stále pod kontrolou Vy, my pouze zhotovíme požadované úkoly. Vývoj software na zakázku je tedy další stránkou našich outsourcingových služeb.

Zaujala Vás nabídka outsourcingových služeb poskytovatele virtuálních serverů 4smart.cz? Rozeberme tedy podrobněji jedotlivé možnosti se kterými se na nás můžete obracet.

Outsourcing služby Linux admina – tato široká oblast zahrnuje například přípravu prostředí virtuálního serveru, instalace různých softwarových komponent jako jsou databáze, webové servery, konfiguraci těchto softwarových částí, jejich ladění a škálování. Rovněž do této kategorie spadá například inspekce serveru při řešení problémů s neobvyklým chováním, apod. Do této kategorie je rovněž možné zahrnout například přípravu telefonní ústředny, webového serveru, poštovního serveru, virtuální posluchárny, nebo jiných vlastních řešení.

Outsourcing služby IT-konzultanta – jejich cílem je zákazníkovi poskytnout informace o problematice, poskytnout kvalifikované poradenství, nabídnout možnosti řešení v jeho záležitostech, jiné přístupy, navrhnout řešení a nastínit výsledky nebo možné dopady. Může se jednat typicky o záležitosti týkající se dalšího vývoje projektu, rozrůstajícího se projektu, nové projekty, apod.
Služby IT-konzultanta jsou velkou doménou a je těžké zde vyjmenovat všechny možné případy, kdy se tato služba může hodit. Služby IT-konzultanta jsou vždy důležité pro řízení každého úspěšného projektu.

Outsourcing služby vývojáře – neboli vývoj a údržba software na zakázku je populární službou na 4smart.cz. Díky této naší službě nemusíte hledat programátora, stačí když svoje požadavky svěříte nám a o zbytek se postaráme. Zajistíme lidské zdroje pro Vaše projekty, které budou vždy splňovat potřebnou kvalifikaci a odbornost. Vytvoříme pro Vás řešení na klíč podle Vašich požadavků. V průběhu vývoje budete u všeho a budete moci jeho průběh ovlivňovat svými požadavky.

4smart.cz již není jen virtual server hosting.
Pokud Vás naše služby outsourcingu zaujaly,
neváhejte nás kontaktovat.

podpora@4smart.cz

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet