Datové centrum Coolhousing posiluje

Datum: 25.10. 2016

Český poskytovatel hostingových služeb Coolhousing v rámci zkvalitňovaní svých služeb a zvýšení výkonu v uplynulých měsících zásadně upgradoval svá elektrická zařízení. A další investice jsou již připraveny!

S ohledem na rostoucí poptávku služeb u datového centra Coolhousing proběhly na přelomu září a října roku 2016 rozsáhlé technické úpravy infrastruktury. Díky těmto zásahům se navýšila kapacita zálohovaného napájení o 100kW. Nově byl rovněž připojen další zcela nový modul centrálního UPS pro sekundární napájecí okruh a nový dieselagregát. Tyto masivní investice zajistily nejen stabilnější technickou infrastrukturu datového centra Coolhousing, vyšší bezpečnost a dostupnost nabízených služeb, ale také pokrytí rostoucí zákaznické poptávky na několik let dopředu.

Nový dieselový agregát - zálohový zdroj napájení

Tyto nutné zásahy, byť pečlivě naplánovány a připraveny, se ovšem neobešly bez určitých komplikací. Z dlouhodobého hlediska je však zajištění dostatečné kapacity napájení velkou strategickou výhodou.

V následujících měsících jsou naplánované další investice, a to v rámci konektivity a rozšíření datového centra. V oblasti konektivity se plánuje velká investice do datové propustnosti vnitřní sítě, která bude navýšena o 500% a v rámci expanze prostor datového centra dojde k rozšíření třetí serverovny, která bude doplněna o několik desítek nových rackových stání.

 



 

S těmito investicemi souvisí i personální otázka, a to posílení technického týmu o nové administrátory serverů a specialisty technické podpory. Technický tým bude se současným neustále rostoucím portfoliem služeb a klientů navýšen do konce roku minimálně o dva nové administrátory a specialisty.

Věříme, že tyto zásahy do infrastruktury budou pozitivně uvítány stávajícími klienty a těšíme se na klienty nové, jejichž individuální přání rádi vyslyšíme.

 

Za tuto důvěru vám velmi děkujeme.

 

Váš Coolhousing

Datové centrum Coolhousing

 

Kontakt:

Coolhousing s.r.o.                                T­el.: 777 310 000

Vinohradská třída 2405/190            E-mail: info@coolhousing.net

190 00, Praha 3 Web: www.coolhousing.net

 

 

Coolhousing s.r.o. je významný český poskytovatel hostingových služeb. Provozuje vlastní datové centrum se třemi serverovnami v centru Prahy v areálu Stimbuilding na Vinohradské třídě, přímo v místě propojovacího uzlu NIX.cz. Společnost poskytuje od roku 2003 profesionální a zálohované služby v oblasti server housingu a dedikovaných serverů. Klade důraz především na dostupnost a spolehlivost nabízených služeb, bezpečnost uložených dat, stejně jako na rychlost a stabilitu připojení. Zajišťuje také podporu klientům a přístup k zákaznickým serverům v režimu 24/7.

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet