Coolhousing navyšuje zákazníkům zahraniční konektivitu

Datum: 17.09. 2014

Konec léta je v Coolhousingu ve znamení zlepšování konektivity. Po zapojení do slovenského internetového uzlu SIX následuje další pecka z oblasti připojení do zahraničí: Coolhousing zprovoznil třetí tranzitní linku a všem zákazníkům automaticky navyšuje rychlost zahraničního připojení.

Konec léta tohoto roku je v Coolhousingu ve znamení posilování konektivity. Nejprve došlo k upgradu sítě v souvislosti s připojením sekundární geografické lokality CEColo. Na konci srpna byla na roveň tuzemské postavena konektivita na Slovensko, když se Coolhousing stal členem slovenských peeringových uzlů SIX a SitelIX. A konečně dne 1. září byla zprovozněna již třetí nezávislá tranzitní linka, díky níž bude všem zákazníkům navýšena rychlost připojení do zahraničí.

<>

 

Základní nabídkou bude připojení o rychlosti 100 Mb/s do peeringových uzlů NIX.CZ, SIX a SitelIX a 50 Mb/s tranzit. Na tento paušál budou automaticky převedeni všichni zákazníci se zahraniční konektivitou 16 a 32 Mb/s a to samozřejmě bez navýšení ceny. Zákazníci s 1 Gb/s linkou budou moci touto rychlostí přistupovat do NIX.CZ, SIX a SitelIX. Rychlost tranzitního připojení jim bude navýšena z 50 a 75 na 100 Mb/s. Ještě rychlejší připojení bude možno využívat pro připojení celého racku a na přání i v dalších případech: Do NIX.CZ, SIX a SitelIX zůstává 1 Gb/s, tranzit však dosáhne až na 200 Mb/s. Na tento paušál budou převedeni dosavadní zákazníci s tranzitní rychlostí 150 Mb/s.

"Služby se snažíme vylepšovat neustále, ale skok, který jsme udělali v oblasti konektivity v posledních několika týdnech, je jedním z milníků v rozvoji našeho datového centra. Aniž bychom byli tlačeni nutností, přepracovali jsme topologii sítě s ohledem na záložní lokalitu, ale především jsme všem zákazníkům výrazně vylepšili konektivitu – ať už vstupem do SIXu nebo posílením tranzitu,“ vysvětluje Karel Umlauf, jednatel společnosti Coolhousing.

Novým dodavatelem tranzitní konektivity je společnost FastCommunication s.r.o., která se tak řadí po bok dosavadních dodavatelů Dial Telecom a Interoute. FastCommunication zároveň do datového centra Coolhousingu umisťuje část vlastní technologie, s jejíž pomocí bude schopna zákazníkům Coolhousingu v případě zájmu přímo prodávat svou konektivitu.

"Coolhousing jsme si vybrali, protože jej považujeme za kvalitní volbu pro další rozvoj našich služeb,“ přibližuje rozhodnutí své společnosti Emanuel Matějka, obchodní ředitel FastCommunication. „Coolhousing vnímáme jako spolehlivého partnera malých a středních firem. Naše spolupráce umožní oběma společnostem růst a Coolhousing dle mého názoru dostane do hledáčku velkých firem i ISP,“ dodává Matějka.

Další informace o službách společnosti Coolhousing najdete na webu www.coolhousing.cz či získáte na e-mailové adrese info@coolhousing.net.

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet