Multihosting od ACTIVE 24 výrazně šetří za provoz webů a aplikací!

Datum: 29.02. 2012

Místo 5ti hostingů stačí pouze jeden multihosting, který poskytuje nadstandardní parametry a mnoho dalších výhod. 

Jak lze sloučit více webových prezentací pod jeden účet a ušetřit až 80% provozních nákladů na hosting?

I na českém trhu přibývá firem, které mají více než jednu internetovou aplikaci nebo o spuštění další aplikace uvažují. Firmy provozují kromě standardní prezentace i e-shopy, blogy, intranetové aplikace či diskuzní fóra. 

Zvláště u menších firem a živnostníků, kteří nepodnikají v oblasti informačních technologií a nemají vlastní IT oddělení, nastává často problém, jak prezentace spravovat. Malým firmám a živnostníkům často nezbývá než si pořídit více hostingových služeb od jednoho či více poskytovatelů. I přesto, že nejlevnější vhodné hostingové balíčky od kvalitních poskytovatelů stojí často kolem 100 Kč za měsíc, náklady rychle narůstají. Již při provozu 3 aplikací dosahují náklady často 500 Kč i více měsíčně a jen tak si vyzkoušet nejnovější verze aplikací na správu webového obsahu, jakými jsou třeba Wordpress, Joomla nebo Drupal, kvůli vzrůstajícím nákladům nepřipadá v úvahu.

Řešením je „Multihosting“ od ACTIVE 24. O co se jedná? Multihosting je produkt, který umožní mít až 5 prezentací „pod jednou střechou“ za cenu jednoho hostingu – to je za 129 Kč/měsíc.

Nejde přitom o žádné „nízkonákladové“ řešení, ale o plnohodnotný hosting pro až 5 naprosto oddělených domén s různými prezentacemi, databázemi, e-maily a FTP přístupem pro jejich správu. V přehledném uživatelském rozhraní můžete přitom určit, kolik diskového prostoru přidělíte jednotlivým službám. Celkově je k dispozici prostor 5 GB.

A protože ACTIVE 24 patří mezi naprostou technologickou špičku na českém trhu, nepřijdete ani o možnost využít moderních technologií jako jsou DKIM, IPv6, šifrované FTP nebo SSL zabezpečení.

Navíc na multihostingovém balíčku HOME můžete velice rychle a jednoduše nainstalovat nejpopulárnější open-source redakční systémy, a to doslova jedním kliknutím. Instalace WordPressu, Joomly, Drupalu nebo php BB nikdy nebyla jednodušší. Stačí jednou kliknout a dojde k automatické instalaci vybraného redakčního systému. E-mailem pak dostanete zprávu s přístupovými údaji k administraci webových stránek. Poté se stačí do administrace přihlásit a začít vytvářet webové stránky, blog nebo diskuzní fórum.

Pokud se chcete dozvědět více o multighostingu a instalaci jedním kliknutím, přečtěte si o nich na wečbu ACTIVE 24 nebo si rovnou objednejte multihosting, a to i v případě, že máte ještě na několik měsíců předplaceno u stávajícího poskytovatele, protože v takovém případě vám ACTIVE 24 nabízí dvojnásobné období za stejnou cenu.

Více informací na www.active24.cz

Porovnat Webhosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Virtuální hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Managed hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Dedicated hosting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Serverhousing

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Porovnat Rack housting

  • Nemáte vybráno nic k porovnání

Porovnat

Odebrat vše

Návody pro C4

Specializovaný hosting

Reklama

* - uvedené ceny hostingových programů jsou bez DPH

Copyright © 2010 - 2023 Hledej-hosting.cz. Všechna práva vyhrazena.   Vytvořeno: Tvorba internetových aplikací - Webnix.cz

Provozovatel nezodpovídá za obsah ani za jakékoliv následky vzniklé používáním tohoto webu.

 

Hodnocení hostingu

 

 

Hodnotit hostingové programy mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet

Přidat hosting do mých tipů

 

 

Přidávat hostingové programy do svých tipů mohou jen přihlášení uživatelé.

Přihlásit

Nemáte-li dosud vytvořen svůj uživatelský účet, zde si ho můžete založit.

Vytvořit uživatelský účet